(Semi)overheid

Maatschappelijk vastgoed

Gebouwen moeten op orde zijn: functioneel, duurzaam, gezond en veilig. Gebouweigenaren worden daar steeds vaker op aangesproken en dat is terecht: uw panden moeten op orde zijn. Wij kunnen snel en efficiënt de staat van onderhoud, gebreken en verbeteringen inzichtelijk maken. Wij maken heldere en concrete analyses en onze rapporteren zijn kort en bondig. Wij maken de risico’s en verbetermaatregelen, financieel, functioneel en energetisch inzichtelijk.

Gebouwkwaliteit is belangrijk voor de mensen die in de panden werken en verblijven. Het verduurzamen van bezit nemen we mee in onze onderzoeken, verbetervoorstellen en plannen van aanpak. Wij kijken ook naar de samenhang in uw vastgoedportefeuille en functies die gehuisvest moeten worden. Wij adviseren u op strategisch, tactisch en operationeel niveau voor wat betreft uw gebouwen.

Onze mensen zijn met hun kennis en ervaring inzetbaar voor de gebouwanalyses, verbeterplannen, energetische adviezen, planmatig onderhoud, opstellen van verduurzamingsadviezen, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Wij concretiseren en realiseren synergie in gebruik en exploitatie van gebouwen. Bijvoorbeeld door het onderhoud te clusteren en slim aan te besteden.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Picture of Rik Siebers

Rik Siebers

directie

Projecten

Digitaliseren bestaand bezit
Beheer panden PWN
Onderhoud AZC's

Alle branches

Navigeer door naar de andere branches waarin wij actief zijn

Zorg

De zorgsector heeft unieke uitdagingen. Wij zijn expert in huisvestingsvraagstukken en alles wat daarmee samenhangt. Nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en alles daaromheen kunnen wij voor u regelen. U houdt focus op het leveren van optimale en betaalbare zorg, wij regelen uw huisvesting.
Pontkade Amsterdam

Retail

Wij hebben uitgebreide ervaring in de retailsector, zowel in de food- als non-foodsectoren. Onze dienstverlening omvat locatie-/haalbaarheidsstudies, functioneel ontwerpen, adviseren en begeleiden van (ver)bouwprojecten voor u als opdrachtgever.
Onderhoud scholen SVOK

Onderwijs

Wij maken haalbaarheidsstudies en schrijven voorstellen voor nieuwbouw, renovatie en/of gebouwverbeteringen. Wij zoeken samen met u naar de juiste partners om uw plannen uit te werken (zoals architecten en adviseurs) en te realiseren. Wij zorgen voor transparante selectieprocedures, laten uw plannen tot leven komen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd kunnen worden.
Kennemer Wonen

Woningcorporaties

Door onze jarenlange ervaring met huisvesting in het sociale domein, kennen wij uw branche goed en weten wij hoe wij huisvestingsvraagstukken snel en efficiënt uit kunnen (laten) werken en realiseren. Of het nu gaat om woningverbeteringen, verduurzaming, nieuwbouw en/of gebieds- en buurtontwikkelingen: Wij zijn uw ervaren partner!
The Social Hub

Commercieel

Investeringen, terugverdientijden, courantheid, bruikbaarheid, exploitatiekosten en vele andere parameters zijn bij ons bekend bij de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van commercieel vastgoed. We zijn expert in rekenen én plannen realiseren. We begeleiden u in deze processen en pakken aan! Wij zijn praktisch ingesteld en werken samen in multidisciplinaire teams om uitdagende projecten tot een succes te maken.