Zorg

Zorgsector in beweging

In de zorg zijn wij actief bij huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, woon-/zorgcomplexen en institutionele beleggers met zorgvastgoed.

In het zorgvastgoed kunnen wij voor u, vanaf de initiatieffase, de ontwikkeling van een nieuw of bestaand gebouw begeleiden, de aanbesteding verzorgen en de bouw begeleiden gedurende de uitvoering. Wij hebben veel ervaring in de diverse programma’s van eisen die van belang zijn bij zorgvastgoed. Bij de realisatie staat de vraag van u als opdrachtgever centraal en bewaken wij de financiën en planning.

Voor uw panden kunnen wij het onderhoud en het volledige beheer voor u verzorgen. Wij kunnen inspecties (conform NEN 2767) uitvoeren, meerjarenonderhoudsplanningen opstellen en de onderhoudswerkzaamheden begeleiden. Ook kunnen wij alle storingen en klachten (24 uur per dag, zeven dagen per week) voor u managen. Wij zijn dan altijd bereikbaar en zorgen ervoor dat de storingen en klachten aan uw gebouwen en installaties snel worden opgelost. We maken daarvoor dan namens u afspraken met partijen die de reparaties snel en effectief oplossen, registreren deze inhoudelijk en bewaken de afhandeling.

Wij maken ook energiescans om een beeld te krijgen van uw gebouwen en verbeteringen te kunnen presenteren, zodat deze duurzamer gemaakt kunnen worden.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Picture of Frank van Zeggeren

Frank van Zeggeren

directie

Projecten

Projectmanagement Beweging 3.0

Alle branches

Navigeer door naar de andere branches waarin wij actief zijn

Pontkade Amsterdam

Retail

Wij hebben uitgebreide ervaring in de retailsector, zowel in de food- als non-foodsectoren. Onze dienstverlening omvat locatie-/haalbaarheidsstudies, functioneel ontwerpen, adviseren en begeleiden van (ver)bouwprojecten voor u als opdrachtgever.

(Semi)overheid

Veel ervaring bij gemeentes en andere overheid (gelieerde) organisaties, leert ons dat wij u uitstekend kunnen adviseren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau binnen de scope van uw gebouwen en huisvestingsvraagstukken.
Onderhoud scholen SVOK

Onderwijs

Wij maken haalbaarheidsstudies en schrijven voorstellen voor nieuwbouw, renovatie en/of gebouwverbeteringen. Wij zoeken samen met u naar de juiste partners om uw plannen uit te werken (zoals architecten en adviseurs) en te realiseren. Wij zorgen voor transparante selectieprocedures, laten uw plannen tot leven komen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd kunnen worden.
Kennemer Wonen

Woningcorporaties

Door onze jarenlange ervaring met huisvesting in het sociale domein, kennen wij uw branche goed en weten wij hoe wij huisvestingsvraagstukken snel en efficiënt uit kunnen (laten) werken en realiseren. Of het nu gaat om woningverbeteringen, verduurzaming, nieuwbouw en/of gebieds- en buurtontwikkelingen: Wij zijn uw ervaren partner!
The Social Hub

Commercieel

Investeringen, terugverdientijden, courantheid, bruikbaarheid, exploitatiekosten en vele andere parameters zijn bij ons bekend bij de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van commercieel vastgoed. We zijn expert in rekenen én plannen realiseren. We begeleiden u in deze processen en pakken aan! Wij zijn praktisch ingesteld en werken samen in multidisciplinaire teams om uitdagende projecten tot een succes te maken.