Commercieel

Rendement uit vastgoed

Commercieel vastgoed, zoals kantoren, winkels, bedrijfspanden en hotels, verandert continu door economische, maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkelingen. Dit vereist een flexibele en adequate aanpak van exploitanten, beleggers en ontwikkelaars. Succes is afhankelijk van gebruikerstevredenheid, waarbij duurzaamheid, toekomstbestendigheid en flexibiliteit belangrijke aandachtspunten zijn. Projectcomplexiteit wordt sterk beïnvloed door diverse belangen van betrokken partijen, financiële uitgangspunten, regelgeving en marktontwikkelingen.

Wij hebben veel ervaring in commercieel vastgoed door de diversiteit aan projecten en samenwerking met opdrachtgevers. Wij bieden professionele sturing van het gehele proces om een integraal concept binnen financiële en kwalitatieve kaders te realiseren. Wij kunnen haalbaarheidsanalyses opstellen, programma’s van eisen maken en onze kennis van beheer, onderhoud en duurzaamheid integreren in onze werkzaamheden.

Naast een integrale benadering kunt u van onze diensten gebruik maken in de afzonderlijke fasen: van planrealisatie tot en met het gebouwenbeheer.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Picture of Sjoerd Enthoven

Sjoerd Enthoven

directie

Projecten

Ontdek de projecten waar wij ontzettend trots op zijn binnen de commerciële branche

Lapis Lazuli
Casanova
Kavel Z4-paddington

Alle branches

Navigeer door naar de andere branches waarin wij actief zijn

Zorg

De zorgsector heeft unieke uitdagingen. Wij zijn expert in huisvestingsvraagstukken en alles wat daarmee samenhangt. Nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en alles daaromheen kunnen wij voor u regelen. U houdt focus op het leveren van optimale en betaalbare zorg, wij regelen uw huisvesting.
Pontkade Amsterdam

Retail

Wij hebben uitgebreide ervaring in de retailsector, zowel in de food- als non-foodsectoren. Onze dienstverlening omvat locatie-/haalbaarheidsstudies, functioneel ontwerpen, adviseren en begeleiden van (ver)bouwprojecten voor u als opdrachtgever.

(Semi)overheid

Veel ervaring bij gemeentes en andere overheid (gelieerde) organisaties, leert ons dat wij u uitstekend kunnen adviseren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau binnen de scope van uw gebouwen en huisvestingsvraagstukken.
Onderhoud scholen SVOK

Onderwijs

Wij maken haalbaarheidsstudies en schrijven voorstellen voor nieuwbouw, renovatie en/of gebouwverbeteringen. Wij zoeken samen met u naar de juiste partners om uw plannen uit te werken (zoals architecten en adviseurs) en te realiseren. Wij zorgen voor transparante selectieprocedures, laten uw plannen tot leven komen en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd kunnen worden.
Kennemer Wonen

Woningcorporaties

Door onze jarenlange ervaring met huisvesting in het sociale domein, kennen wij uw branche goed en weten wij hoe wij huisvestingsvraagstukken snel en efficiënt uit kunnen (laten) werken en realiseren. Of het nu gaat om woningverbeteringen, verduurzaming, nieuwbouw en/of gebieds- en buurtontwikkelingen: Wij zijn uw ervaren partner!